Μπορεί το καλοκαίρι να το αγαπάμε γιατί είμαστε συνέχεια έξω, αλλά και το φθινόπωρο το αγαπάμε ακριβώς γι’ αυτό! Με τόσες εκδηλώσεις και παραστάσεις, πώς να μείνεις μέσα; Πέρσι είχαμε τη χαρά να παρακολουθησουμε με τα κορίτσια μου αρκετές παραστάσεις και εκδηλώσεις και τους άρεσαν πολύ. Ακόμα συζητάμε γι΄ αυτές! Ήδη με ρωτάνε πότε θα πάμε πάλι στο θέατρο, αν θα ξαναδούμε τα περσινά ή κάτι νέο. Έτσι μπήκα στη διαδικασία αναζήτησης και ανακαλυψα διαμαντάκια!
Ανάμεσα σε όλα ξεχώρισα το ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ. Με τράβηξε να σας πω την αλήθεια το γεγονός ότι αν και είναι παραστάσεις κουκλοθέατρου, απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, ενώ μετά τις παραστάσεις ακολουθούν και βιωματικά εργαστήρια. Κάτι ακόμα που με τράβηξε, ήταν η καμπάνια που τρέχει αυτό το διάστημα και μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου, με μεγάλες εκπτώσεις στα εισητήρια, με ένα καλό σκοπό… 
Πάμε όμως πρώτα να δούμε, τι είναι το ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ.
Το ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ είναι ένας θεατρικός μικρόκοσμος. Ταξιδεύει παιδιά και ενήλικες σε παραμυθένιες, χειροποίητες, με ιδιαίτερο θεατρικό και εικαστικό ενδιαφέρον παραστάσεις. Κούκλες και ηθοποιός μαγνητίζουν το κοινό. Ένα προσωπικός χώρος που η καλλιτέχνης,  Εμμανουέλα Καποκάκη και το κοινό συναντιούνται για να ζεσταθεί η ψυχή τους!
Το Κουκλόσπιτο είναι διαμορφωμένο για παραστάσεις σε μικρές ομάδες αλλά έχει και μια μόνιμη, μικρή έκθεση, με κούκλες και σκηνικά από παλαιότερες παραγωγές. Στον ίδιο χώρο επίσης διοργανώνονται και τα Σεμινάρια Ενηλίκων και Παιδιών, Κατασκευής και Εμψύχωσης Κούκλας. Είναι επισκέψιμο και από σχολικές ομάδες τις καθημερινές τα πρωινά και για να κλείσετε όποια παράσταση θέλετε και τον χώρο, για το πάρτυ το παιδιού σας!
Μετά από 19 χρόνια σταθερής δημιουργικής παρουσίας, η ομάδα του Κουκλόσπιτου συναντιέται δεύτερη χρονιά με το κοινό στον προσωπικό της χώρο. Εκεί όπου συλλαμβάνονται οι ιδέες και γεννιούνται οι κούκλες και οι παραστάσεις της ομάδας. Στον ίδιο χώρο γεννήθηκε, μεγάλωσε και δημιουργεί η Εμμανουέλα Καποκάκη, ιδρύτρια και ψυχή της ομάδας . Τα «Πράσσειν Άλογα» καλούν τους θεατές να Πράξουν Α-Λογα, δηλαδή με το Συναίσθημα και το Υποσυνείδητο και να ταξιδέψουν στον φαντασιακό και μαγικό κόσμο των παραστάσεων του Θεάτρου Κούκλας ώστε να επαναφορτιστούν ψυχικά στις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι.
Το Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα» ιδρύθηκε το 1997 από την Εμμανουέλα Καποκάκη, απόφοιτη της Ανωτέρας Σχολής Θεάτρου Κούκλας Γαλλίας (ESNAM). Εργάζεται με συνέπεια για την τέχνη του Θεάτρου, παρουσιάζοντας ένα πρωτότυπο θέαμα με συνδυασμό δράσης, ηθοποιού και κούκλας, θεάτρου και χορού για παιδιά και ενήλικες. Οι κούκλες της είναι διαφορετικών τεχνικών με ιδιαίτερο εικαστικό ενδιαφέρον.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 33%
Το Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα» θέλοντας να αναβαθμίσει την φωτιστική του εγκατάσταση στον θεατρικό του χώρο, το «Κουκλόσπιτο ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ», τρέχει μια καμπάνια Crowdfunding. Προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στο site.
 .
ΤΙ ΕΙΝΑΙ CROWDFUNDING
Για να πετύχεις έναν σκοπό, στην προκειμένη περίπτωση τη φωτιστική αναβάθμιση στο  «Κουκλόσπιτο ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ», ζητάς από τον κόσμο με μικρές δωρεές (από 5€ και πάνω) να βοηθήσουν να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό για να υλοποιηθεί ο σκοπός. Επίσης προσφέρεις κάποια ανταλλάγματα αντίστοιχα του ποσού της δωρεάς για να ευχαριστήσεις τον δωρητή σου που συμβάλει να υλοποιηθεί ο στόχος σου. Παρακάτω περιγράφονται αναλυτικά.
Η συμμετοχή σας, σας προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις:
• Στα εισιτήρια των παραστάσεων στο Κουκλόσπιτο (μόνο 4€)
• Σε παραστάσεις ειδικά για εσάς στο χώρο σας ή στο  χώρο του Κουκλόσπιτου (μόνο 120€ εντός Αττικής, για άλλες περιοχές εντός ή εκτός Ελλάδας συνεννοηθείτε μαζί μας για επιπλέον κόστος λόγω απόστασης).
• Στα Σεμινάρια  (40€ και 90€)
ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ!
Η καμπάνια βρίσκεται στο 60% της επιτυχίας της, χάρη στην υποστήριξη των φίλων της ομάδας. Μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου, σας καλούμε να αγοράσετε με έκπτωση εισιτήρια ή την δική σας παράσταση,από εδώ και να υποστηρίξετε έναν καλλιτεχνικό σκοπό. 
Οι παραστάσεις του ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟΥ ξεκινούν στις 29 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο και θα είναι εναλλασόμενες. 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:
Κάθε Σάββατο στις 18:30
«Μαμά μου, ΜΟΥ!»
29/10/16,  3/12/16,  14/1/17,  25/3/17  και  8/4/17 
«Ο Χιονάνθρωπος που δεν ήθελε να λιώσει»
12/11/16, 17 – 24 – 31/12/16 (Χριστουγεννιάτικη έκδοση) και 28/1/17,  11/2/17,  4/3/17
«Γοργόνα, γοργονίτσα»
5/11/16,  10/12/16,  21/1/17,  18/2/17  και  1/4/17
«Ζαχαροζυμωμένος»
26/11/16,  7/1/17  και  11/3/17
«Γαϊδουρώ»
19/11/16,  4/2/17  και  18/3/17
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια για την διαδικασία παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους του Κουκλόσπιτου.
Κουκλόσπιτο «Πράσσειν Άλογα»
ΤΟΠΟΣ:
Β. Βουλγαροκτόνου 60, Νεάπολη Αθήνα, 11473
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
210 6428 769 – 693 26 28 305
Και πού ξέρετε, μπορεί να ανταμώσουμε εκεί!
Σας φιλώ!

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *