Όταν ξεκίνησα να χτίσω το σπιτάκι μου εδώ στην μπλογκόσφαιρα ήμουν εντελώς άσχετη με το αντικείμενο. Δεν μπορώ να πω ότι είχα καταλάβει τι ακριβώς έπρεπε να κάνω κι ούτε τώρα είμαι εντελώς σίγουρη αν κάνω όσα συνηθίζεται να γίνονται στο χώρο αυτό του blogging.

 Επίσης, και το έχω ξαναπεί αυτό κι άλλη φορά, ήμουν εντελώς βέβαιη ότι οι αναγνώστες μου θα ήταν βασικά εγώ, η μαμά μου και μερικές φίλες μου. Δεν πίστευα ποτέ ότι υπήρχε περίπτωση να με διαβάσει κάποιος που δεν ξέρω, να μπει κάποιος στη διαδικασία να γράψει σχόλιο. Είχα αυτή την πεποίθηση κυρίως γιατί έβλεπα πόσο υπέροχα μπλογκ υπήρχαν στη γειτονιά, με κατασκευές, ζαχαροπλαστική, μαγειρική, συμβουλές κλπ κλπ.

 

via


 Όμως πολύ σύντομα έγινε κάτι που ήταν πολύ μαγικό για μένα. Ένα βραβείο έγινε αφορμή να γνωρίσω κι άλλες μαμάδες bloggers, που με βοήθησαν πάρα πολύ τόσο στο blog και τα τεχνικά του, όσο και σε άλλα θέματα. Γιατί, κακά τα ψέμματα, όταν ξέρεις ότι αυτά που περνάς εσύ δεν τα περνάς ΜΟΝΟ εσύ, αλλά κι άλλες μαμάδες, παίρνεις δύναμη και κουράγιο, να συνεχίσεις. Τουλάχιστον σε μένα έτσι λειτουργεί αυτό. 
Ενάμιση χρόνο περίπου μετά, έχω την τιμή και την τεράστια χαρά να είμαι μέλος μιας υπέροχης μαμαδοπαρέας, των Μαμαδο – blogs . Είναι μια παρέα από απίθανες μανούλες, δημιουργικές, με φαντασία και όρεξη, με άπειρη αγάπη για τα μικρά ζουζούνια τους και με κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη για το blogging. Για μένα η παρέα αυτή έχει γίνει καθημερινή συνήθεια, αφού έτσι μπορώ να διαβάζω όλες τις αναρτήσεις, να πηγαίνω σε πάρτυ, να γνωρίζω κι άλλες μανούλες, να μοιράζομαι με τα κορίτσια καθημερινές στιγμές της κάθεμιας. Εμένα τουλάχιστον μου φαίνεται μαγικό. Όταν μου είχε στείλει ειδοποίηση η Μάχη, δεν φανταζόμουν τι θα επακολουθούσε! 
Ευχαριστώ κορίτσια!! <3


Εν πάσει περιπτώσει, δεν θέλω να πολυλογώ… Μόνο ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά μου! 

Αυτές οι μέρες είναι πολύ πιεσμένες από δουλειές κι υποχρεώσεις, μιας και η δουλειά του δικηγόρου είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις εκλογές. Γι’ αυτό θα λείψω για λίγες μέρες από δω, όμως δεν θα σας αφήσω έτσι, αφού ετοιμάζω μια έκπληξη για τις επόμενες μέρες! 
Μέχρι τότε να είστε καλά!
Σας φιλώ!

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *