Καλό μήνα αγαπημένοι! Καλό καλοκαίρι επιτέλους!!!!!

Σήμερα είμαι πολύ συγκινημένη και συνάμα χαρούμενη! Όσοι από εσάς με διαβάζετε καιρό, θα ξέρετε πως πριν ένα χρόνο είχε ξεκινήσει από πολλές μαμάδες bloggers μια προσπάθεια για ένα ηλεκτρονικό περιοδικό. Αν και άρχισε με πολύ ενθουσιασμό, στην πορεία κάτι χάθηκε και όλο το εγχείρημα σταμάτησε. 
Όμως όπου υπάρχει θέληση και τρέλα, κανένα εμπόδιο δεν πιάνει. Έτσι λοιπόν, μετά από πολύωρες και πολυήμερες συζητήσεις, τα φέραμε από δω, τα φέραμε από κει και οι τρεις μας, δηλαδή η Ευαγγελία, η Άντζυ κι εγώ το πήραμε απόφαση: περιοδικό θα ετοιμάζαμε, ό,τι κι αν γινόταν!!
Αρχίσαμε λοιπόν την αναζήτηση συνεργατών.  Οι κοπέλες από το προηγούμενο περιοδικό πολύ πρόθυμα δέχτηκαν να συμμετάσχουν στη νέα αυτή προσπάθεια. Στην πορεία βρήκαμε κι άλλες συνεργάτιδες, όλες πρόθυμες να πάρουν κι αυτές μέρος. 
Όποιος δεν έχει συνεργαστεί σε κάτι ομαδικό, δεν μπορεί να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεις συνεργάτες, πρόθυμους να μοιραστούν τη δουλειά τους, να αφιερώνουν χρόνο και κόπο από τον ελάχιστο χρόνο που έχουν. Γι’ αυτό θέλω να πω ένα μεγάλο προσωπικό ευχαριστώ σε όλα τα κορίτσια!!!!
Και λίγο παραπάνω θέλω να αναφερθώ στις φίλες μου Ευαγγελία , Άντζυ και  Μένια, για λη την υπέροχη, σχεδόν καθημερινή συνεργασία όλο αυτό το διάστημα!!! Ευχαριστώ γιατί αγκαλιάσαμε μαζί  αυτή την ιδέα, γιατί με την τρέλα μας ήρθαμε πιο κοντά και γιατί καταφέραμε με τη συνεργασία να κανουμε κάτι τόσο όμορφο! Ελπίζω να συνεχιστεί η καλή μας συνεργασία και πάντα να είμαι ο χάκερ σας! <3
Και έτσι γεννήθηκε το Familives, το δικό μας περιοδικό, που το αγαπάμε πολύ κυρίως γιατί είναι οικογενειακή μας υπόθεση!
Στα περιεχόμενά του μπορείτε να βρείτε ό,τι απασχολεί μια σύγχρονη οικογένεια, τη μαμά και το παιδί, σχέσεις, υγεία, κατασκευές, συνταγές. Όλα γραμμένα με πολλή προσοχή και αγάπη!!
Ελπίζουμε να αρέσει και σε σας και να το αγαπήσετε όπως κι εμείς!

Αν θέλετε να μας παρακολουθείτε και καθημερινά, ακολουθήστε μας στο facebook και διαβάστε το blog του περιοδικού μας!
Δεν γράφω τίποτα άλλο! Τρέξτε να ξεφυλλίσετε το περιοδικό
Σας φιλώ!!!

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *