“Αν ήθελες να ζωγραφίσεις τις εποχές με ανθρώπινη μορφή, το καλοκαίρι σίγουρα θα είναι ένα μικρό παιδάκι…  Ξυπόλητο, με κοντό παντελονάκι, καπελάκι στα σγουρά  μαλλάκια του, με μια φέτα από καρπούζι στο χέρι…” Αυτά γράφω στο editorial του καλοκαιρινού τεύχους του Familives που ξεφυλλίζω για ακόμα μια φορά σήμερα, την πρώτη μέρα του αγαπημένου μου μήνα!
Ήδη από τον Ιούνιο βρίσκεται στις οθόνες μας , γεμάτο καλοκαιρινές εικόνες, γεύσεις, χρώματα κι αρώματα…

Διαβάστε ιδέες για καλοκαιρινά παιχνίδια στην παραλία, αλλά και στην πόλη, δείτε πώς να κάνετε το σπίτι σας καλοκαιρινό, φτιάξτε υπέροχες καλοκαιρινές δροσερές γεύσεις , προτάσεις για πάρτι αλλά και βιβλία και βρείτε τιπς για την ομορφιά, την υγεία και την ψυχολογία όλης της οικογένειας! 
Το αφιέρωμα μας για DIY καλοκαιρινή βάφτιση είμαι σίγουρη ότι θα σας δώσει πολλές πολλές ιδέες για την ξεχωριστή μέρα και του δικού σας μωρού
Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη με αυτό το τεύχος, γιατί σηματοδοτεί την είσοδό μας, επίσημα πλέον, στο δεύτερο χρόνο κυκλοφορίας του περιοδικού. 
Με την ανταπόκριση από όλους τους αναγνώστες, που μόνο να ονειρευόμασταν μπορούσαμε στο ξεκίνημά μας, παίρνουμε όλη μας τη δύναμη για να συνεχίσουμε, να εργαζόμαστε και κάνουμε ό,τι καλύτερο. 
Για τα όσα περάσαμε αυτόν τον πρώτο χρόνο σας έχω ξαναμιλήσει… Σήμερα θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά όλη την ομάδα των συνεργατών του περιοδικού , που αγκάλιασαν τόσο πολύ αυτό το εγχείρημα. 
Και φυσικά, να στείλω την αγάπη μου στο παρεάκι μου την Άντζυ και την Ευαγγελία. Που καθημερινά με αντέχουν, γλυκούλα ή ξινούλα. Την Άντζυ που ξενυχτάει κυριολεκτικά για να δείτε το εκπληκτικό αποτέλεσμα στο σαιτ και τη σελίδα στο φεισμπουκ, αλλά και σε όλα τα σόσιαλ. Στην Ευαγγελία, που ετοιμόγεννη στο προηγούμενο τεύχος και λεχώνα και ενώ ετοίμαζε παράλληλα τη βάφτιση στο σημερινό, ετοίμασε ίσως από τα ωραιότερα γραφιστικά τεύχη μας!
Καλή ανάγνωση… 

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *