Καινούργιος χρόνος ξημέρωσε ! Έσβησε και χάθηκε ο παλιός… Μακάρι να σβήστηκαν μαζί του κι όλοι οι πόνοι, τα δάκρυα, οι λύπες , οι στεναγμοί… Για όλους μας, αλλά και για τον καθένα ξεχωριστά!
Καινούργιος χρόνος ξημέρωσε! Ευκαιρία για μια (ακόμα) ανασυγκρότηση.
Ευκαιρία για να βάλουμε νέους στόχους ή να ολοκληρώσουμε κάποιους μισοτελειωμένους ή μισοαρχινισμένους παλιότερους στόχους.

Ευκαιρία να βάλουμε νέα αρχή, σε πράγματα που μας έχουν κουράσει , σε καταστάσεις που δεν τις αντέχουμε πια, σε σχέσεις που θέλουμε ή δεν θέλουμε στη ζωή μας.

Καινούργιος χρόνος ξημέρωσε! Πάντα αυτή η αίσθηση του νέου, μας δίνει μια αισιοδοξία, μια ελπίδα, ένα χαμόγελο, ένα φρέσκο κουράγιο να ξαναπροσπαθήσουμε πάλι για το καλύτερο.

Καιρός και για τις δικές μου νέες αρχές. Φέτος η αλήθεια είναι ότι δεν βάζω στόχους μεγαλεπήβολους. Θα αρκεστώ να τελειώσω όσα έχω ήδη ξεκινήσει. Να τελειοποιήσω όσα ήδη προσπαθώ. Και κάποια πράγματα, που χρόνια αναβάλω, επιτέλους να μπουν κι αυτά σε μια σειρά.

Ο ερχομός του νέου χρόνου θα έπρεπε να είναι αφορμή για θλίψη και περισυλλογή, αφού ο χρόνος που πέρασε, αφησε πάνω στο σώμα και την ψυχή μας τα σημάδια του. Κι όμως εμείς χαιρόμαστε! Γιατί για μια ακόμα φορά είμαστε υγιείς και υποδεχόμαστε το νέο χρόνο. Γιατί έχουμε γύρω μας αγαπημένα πρόσωπα. Γιατί είμαστε ευγνώμονες για κάθε εμπειρία, μικρή ή μεγαλύτερη, καλή ή άσχημη, που μας άφησε ο χρόνος που φεύγει…

Καλή χρονιά λοιπόν φίλοι μου! Μακάρι να είναι περισσότερες οι όμορφες στιγμές αυτή τη χρονιά!

Σας φιλώ!!

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *