Καλημέρα φιλαράκια μου! Μην μου πείτε κι εσείς ότι δεν γιορτάζετε, γιατί είναι εμπορική γιορτή και τα γνωστά! Εννοείται πως η αγάπη κάθε μέρα πρέπει να υπενθυμίζεται και να γιορτάζεται καθημερινά! Όμως επειδή μέσα στην τρέλα της καθημερινότητας, που συχνά μας ρουφάει όλη την ενέργεια, την όρεξη και τη διάθεση, μπορεί και να την αφήσουμε λίγο στην άκρη την οικειότητα και την τρυφεράδα, να μια καλή ευκαιρία να θυμηθούμε εκείνα τα παλιά. Τότε που στέλναμε μηνύματα και γράφαμε γράμματα, χωρίς λόγο, απλά για να πούμε “Σ’ αγαπώ”… 

Για τα φιλαράκια λοιπόν, που είστε της παλιάς σχολής και σας αρέσουν και τα χειροποίητα, σας έχω μια μικρή, όμορφη ιδέα για σήμερα! Δεν χρειάζεται να βγείτε καν από το σπίτι, για να κάνετε δωράκι στο αγαπημένο σας πρόσωπο, είτε αυτό είναι το άλλο μισό, είτε ένα φιλικό πρόσωπο, είτε ακόμα και το παιδάκι σας: μια όμορφη κάρτα. 
Δεν θυμάμαι πραγματικά που είχα δει αυτή την ιδέα, αλλά μου άρεσε πάρα πολύ και την είχα ετοιμάσει μέσα σε λίγη ώρα κι επειδή ο άντρας μου γύρισε όταν πια εγώ κοιμόμουν, του την είχα αφήσει στο μαξιλάρι του. 

Θα χρειαστείτε ένα παλιό κλειδί (ναι από αυτά που τριγυρίζουν και κανείς δεν ξέρει τι ξεκλειδώνουν – ίσως τελικά είναι της καρδιάς σας! 😉 ) , ένα κόκκινο, κατακόκκινο μανό,
λευκό κανσόν χαρτόνι και κόκκινο χρωματιστό χαρτί (πουά ή με σχέδια, δεν υπάρχουν οδηγίες εδώ, ότι σας αρέσει!). 

Με το λευκό κανσόν ετοιμάζουμε την κάρτα μας. Βάφουμε το κλειδί με το κόκκινο μανό, το αφήνουμε να στεγνώσει και κολλάμε. Τα υπόλοιπα, όπως σας αρέσει! Εγώ την έφτιαξα όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, έγραψα δυο λόγια, και τη συνόδεψα με ένα τριαντάφυλλο.

Πολλή αγάπη στη ζωή σας φιλαράκια μου, αυτό εύχομαι!
Σας φιλώ!

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *