Καλή εβδομάδα φίλοι μου! Το Σαββατοκύριακο είχε υπέροχο καιρό κι εύχομαι να το εκμεταλλευτήκατε δεόντως, για να χαρείτε βόλτες με τα πιτσιρικάκια σας! Εμείς πάντως κάναμε τις βόλτες μας και περάσαμε υπέροχα!
Σήμερα θέλω να κάνω μια ανάρτηση που από καιρό χρωστώ, καθώς τρεις φίλες blogger μου έκαναν την τιμή να μου δώσουν ένα βραβείο!

Έπεσαν όμως στην πιο πιεσμένη περίοδο, που ο υπολογιστής ήταν μόνο για να γράφω δικόγραφα και τίποτα άλλο, καθώς δεν περίσσευε λεπτό. Σήμερα όμως θα κάνω ένα διάλειμμα και θα τιμήσω τα βραβεία αυτά! 
Καταρχήν να ευχαριστήσω την Παρασκευούλα μου από το Παρασκευή απόγευμα, και τις φίλες από το Όταν στέλνει ο Θεός ένα παιδί και την πιο vintage μαμά Ίριδα! Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ και συγγνώμη που άργησα τόσο πολύ την παραλαβή!
Πάμε τώρα στο βραβείο!

Οι κανόνες του βραβείου είναι οι εξής:
 1) Ευχαριστείτε τον blogger που σας έχει προτείνει και θα αναρτάτε τη διεύθυνση του blog του. Συμπεριλάβετε στην ανάρτησή σας το εικονίδιο του Liebster award είτε με αντιγραφή και επικόλληση, είτε χρησιμοποιώντας το σαν widget ή gadget.
2) Απαντήστε σε 10 ερωτήσεις που θα σας θέσει ο blogger o οποίος σας απένειμε το βραβείο.
 3) Προτείνετε άλλα 10 blogs με λιγότερους από 200-300 followers και συντάξτε μία λίστα ερωτήσεων για τα blog αυτά που οι κάτοχοι τους θα πρέπει να απαντήσουν.
 4) Αναρτήστε την υποψηφιότητα για το βραβείο σε κάθε ένα από τα 10 blogs που έχετε επιλέξει και παρέχετε ένα link του post σας ώστε να ενημερωθούν οι κάτοχοι σχετικά το βραβείο Liebster σε περίπτωση που δεν το γνωρίζουν.
1) Γιατί ξεκινήσατε το blog;
Από πάντα θυμάμαι να κρατάω ημερολόγια, να γράφω γράμματα στις φίλες μου, να γράφω σαν έφηβη σε διάφορα περιοδικά κι έτσι η ιδέα του blogging, όταν κατάλαβα τι ακριβώς είναι (χιχι), μου άρεσε πολύ! Διαβάζοντας διάφορα μπλογκς και κυρίως της φίλης μου της Παρασκευής, το σκεφτόμουν καιρό κι όταν παρουσιάστηκε το ενδεχόμενο να μείνω σπίτι από τη δουλειά μου, σκέφτηκα ότι θα ήταν μια πολύ όμορφη ευκαιρία να επικοινωνήσω τις σκέψεις μου , με όποιον εκεί έξω μπορεί να ήθελε να επικοινωνήσει κι αυτός μαζί μου! 
2) Πείτε μας λίγο τι σας ενθουσιάζει;
Με ενθουσιάζει ο ιδιαίτερος τρόπος επικοινωνίας και ο δεσμός που δημιουργείται μεταξύ του μπλογκερ και των αναγνωστών! Κάθε σχόλιο είναι για μένα πηγή ενθουσιασμού! 
 3) Γιατί πιστεύετε ότι τα σχόλια και η επικοινωνία βοηθούν τους bloggers και με ποιο τρόπο;
Μόλις είπα ότι τα σχόλια των αναγνωστών με ενθουσιάζουν. Αρχικά δεν πίστευα ότι θα με διάβαζε κανείς, αλλά η αλληλεπίδραση με τους αναγνώστες με βοήθησε και με παρότρυνε να συνεχίσω να γράφω. Αν και η ανάγκη για έκφραση δεν πρέπει να εξαρτάται από τα σχόλια των άλλων, αλλά να προέρχεται από μέσα μας, πιστεύω παρόλαυτά ότι τα σχόλια έχουν θετικό αντίκτυπο στον blogger.
4) Για ποια πράγματα μιλάτε στο blog σας;
Μιλάω για ό,τι μου αρέσει στη ζωή μου: τα παιδιά μου, τον άντρα μου, τη μαγειρική και τις διάφορες χειροτεχνίες και δημιουργίες, αλλά και για όσα συναντώ στην καθημερινότητά μου και θεωρώ άξια σχολιασμού.
5) Έχετε δημιουργήσει μια φιλική σχέση με άλλους bloggers; Έχετε γνωριστεί ποτέ προσωπικά;
Μέσα από την ομάδα των μαμαδοblogs, που δημιούργησε η Μάχη, έχω ” γνωρίσει” πολλά πρόσωπα πίσω από τα blogs που διαβάζω κι αυτό με έχει ενθουσιάσει. Αλλά έχω την χαρά να έχω γνωρίσει από κοντά και μια από της αγαπημένες μου bloggers και γρήγορα ελπίζω να γνωρίσω και την υπόλοιπη παρεούλα!! 🙂
6) Πώς φαντάζεστε το blog σας σε δύο χρόνια; Τι θα θέλατε να δείτε να μεγαλώνει / να αλλάζει και με ποιο τρόπο;
Ελπίζω να το έχω ακόμα σε δυο χρόνια, γιατί οι ρυθμοί της ζωής όσο μεγαλώνουν τα παιδιά κι η δουλειά αυξάνεται, γίνονται πάρα πολύ απαιτητικοί. Όμως επειδή για μένα είναι μια ανάγκη η γραπτή έκφραση, πιστεύω ότι έστω και πιο αραιά, θα γράφω πάντα! 🙂
7) Τι είναι αυτό που κάνετε καλύτερα; 
Αυτό που κάνω καλά είναι να ακούω. Για τα υπόλοιπα προσπαθώ να γίνομαι όλο και καλύτερη!
8) Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας;
Λιγότερο από όσο αρχικά υπολόγιζα.
9) Πώς γεννιούνται τα post σας;
Από την παραμικρή αφορμή μέσα στη ζωή μου.
10) Ευχές για τον αναγνώστη.
Καταρχήν να πω ευχαριστώ σε όλους εσάς που σχολιάζετε και με διαβάζετε! Κι εύχομαι αυτή η επικοινωνία μας, έστω και διαδικτυακά να βοηθάει εσάς όσο κι εμένα!
Στη συνέχεια πρέπει να το παραδώσω σε άλλα δέκα μπλογκ. Όμως επειδή έχω δει πως όλα σχεδόν τα μπλογκς της γειτονιάς μου το έχουν πάρει, θα το αφήσω ανοιχτό, σε όποιον θέλει να το παραλάβει!
Σας φιλώ !!!

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *