Αφού κάναμε τα εγκαίνια με την πρώτη χριστουγεννιάτικη κατασκευή μας, συνεχίζουμε ακάθεκτοι, παρά τις αντιξοότητες και τις διάφορες αναποδιές!! Τα καλικαντζαράκια κάνουν το πάρτυ τους, όμως εμείς κάνουμε το δικό μας, με καλή διάθεση, πίστη και χαμόγελα, όσο μπορούμε. Πιστεύουμε ακόμα στη φιλία και την αγάπη!
Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη και τις ευχές σας! Να ξέρετε ότι η επικοινωνία μας μου δίνει πάντα μεγάλη χαρά και αισθάνομαι ότι σας ξέρω από κοντά! Να είστε όλοι καλά, κάθε καλό στη ζωή σας εύχομαι!

Με τις γιορτές και τα πανηγύρια δεν πρόλαβα να σας παρουσιάσω επίσημα και το νέο logo της Μ@μ@ς για σπίτι! Ελπίζω να σας αρέσει και εσάς, γιατί εγώ είμαι ενθουσιασμένη με το blogοσπιτάκι μου και τις αλλαγές που γίνονται.
Πάμε λοιπόν να δούμε άλλη μια κατασκευή των κοριτσιών μου, πάλι δική τους επιλογή. Αυτή τη φορά χρησιμοποιήσαμε τα γνωστά γλωσσοπίεστρα, για να φτιάξουμε αυτά τα χαριτωμένα και ντροπαλά αγγελάκια. 

Τα υλικά μας

4 γλωσσοπίεστρα (popcicles) 

{ θα χρειαστείτε τρία για το σώμα και ένα μικρό κομμένο στη μέση  ή ένα κανονικό κομμένο κατά μήκος, για τα χέρια}

αφρώδες χαρτόνι σομόν ή λευκό (foam) {για το κεφάλι}
λίγο ακρυλικό χρώμα {για τα χέρια}
μια εκτυπωμένη παρτιτούρα σε χαρτονάκι{για τα φτερά}
λίγη χρυσόκολλα
κόλλα 
Πώς το φτιάχνουμε
Κολλάμε τις άκρες από τα δύο γλωσσοπίεστρα έτσι, ώστε να σχηματίσουν ένα Λ και στη μέση αυτού κολλάμε και το τρίτο. Το σώμα του αγγέλου μας είναι έτοιμο. Αφήνουμε στην άκρη να στεγνώσει καλά και ετοιμάζουμε τα φτερά και το κεφάλι. Στο foam χαρτόνι σχεδιάζουμε το κεφάλι και ένα ορθογώνιο για να κάνουμε την ένωση με το σώμα και το κολλάμε. Σχεδιάζουμε τα φτερά στην παρτιτούρα, κόβουμε και κολλάμε στο πίσω μέρος του σώματος. Τέλος με ένα πινελάκι σχεδιάζουμε τις παλάμες στα χέρια και τα κολλάμε στο μπροστινό μέρος του σώματος. Με ένα μαρκαδοράκι μαύρο σχεδιάζουμε τα μάτια και με ένα κόκκινο το στόμα. Με τη χρυσόκολλα σχεδιάζουμε ένα στεφανάκι στο κεφάλι και μπορούμε να κάνουμε σχέδια και στο φόρεμα του αγγέλου.
Έτοιμα τα αγγελάκια μας!
Στο διαδίκτυο υπάρχουν πάρα πολλά ακόμα σχέδια για να φτιάξετε αγγελάκια με παρόμοιο τρόπο. Εδώ σας δείχνω πώς το κατασκευάσαμε εμείς, συνδυάζοντας διάφορα σχέδια που μας άρεσαν.
Καλό Σαββατοκύριακο φιλαράκια μου!
Σας φιλώ!

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *