Λίγο πριν αρχίσουν για τα καλά τα σχολεία και μπούμε σε ρυθμούς διαβάσματος, εμείς κάναμε το πάρτι για τα γενέθλια των κοριτσιών. Τα γενέθλιά τους είναι σε διπλανές μέρες κι έτσι κάθε χρόνο, επιλέγουν μαζί ένα χαρακτήρα που τους αρέσει , το ανακοινώνουν κι αρχίζει το ψάξιμο για τη μαμά! 😉

Φέτος λοιπόν έχουν αποκτήσει μεγάλη αγάπη για τη σειρά Τζέικ και οι πειρατές της Χωρας του Ποτέ. Έτσι μου ζήτησαν να κάνουμε πάρτυ με τον Τζέικ και την Ίζυ και χάρηκα πάρα πολύ, γιατί επιτέλους ξεφύγαμε από τις πριγκίπησσες!! 
Πρέπει να ομολογήσω ότι την προετοιμασία τη χαρήκαμε πάρα πολύ με τα κορίτσια, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά. 
Από μέρες ετοιμάζαμε σιγά σιγά όσα χρειαζόμασταν. Φτιάξαμε τα πειρατικά μπισκότα μας, σημαιοστολίσαμε το σπίτι (τόσα σημαιάκια, ούτε εθνική γιορτή) αλλά και τον κήπο, κόψαμε και κολλήσαμε τις φιγούρες του Τζέικ, της Ίζυ, του Κάπταιν Χουκ και του πληρώματός του.
Τα πειρατικά μπισκότα μας ήταν και το ευχαριστήριο δωράκι των κοριτσιών για τους φίλους τους.

Και φυσικά ετοιμάσαμε για όλους τους καλεσμένους των κοριτσιών πειρατικά καπέλα!

Τα σημαιάκια, το πειρατικό καράβι, το σεντουκι του θησαυρού και κάποια από τα αναλώσιμα, τα βρήκα και πάλι στο υπέροχο e-shop της Δώρας Pretty Party Ideas, που για ακόμη μια φορά με βοήθησε καταλυτικά!

Η τούρτα ήταν ειδική παραγγελία των κοριτσιών , ο Μπάκι, το καράβι του Τζέικ και των φίλων του! Τη φτιάξαμε μόνες μας με τα κορίτσια και το ευχαριστηθήκαμε πολύ. Η κατασκευή της είναι σχετικά απλή και θα σας τη δείξω αναλυτικά σε ξεχωριστή ανάρτηση.
Μιας και το πάρτυ ήταν πειρατικό δεν γινόταν να μην παίξουμε μερικά πειρατικά παιχνίδια. Αφού πήρε το κάθε παιδάκι το πειρατικό του καπέλο, παίξαμε κυνήγι θησαυρού και σκοποβολή στον κήπο. Υπήρχε βέβαια και θησαυρός, πολλά χρυσά νομίσματα, που μοίρασε η Κωνσταντίνα σε όλους τους φίλους της. Πρέπει να πω ότι εντυπωσιαστήκαμε όλες οι μαμάδες από τις επιδόσεις των παιδιών στη σκοποβολή, ακόμα και τα μικρότερα κατάφεραν να ρίξουν σχεδόν όλα τους στόχους! Όταν μπήκαμε πάλι στο σπίτι τα παιδιά ζωγράφισαν και χόρεψαν πάρα πολύ, σαν τους πειρατές.
Πιστεύω πως περάσαμε όλοι υπέροχα, παιδιά και μεγάλοι!
Και του χρόνου να είμαστε καλά!

 Χρόνια πολλά κοριτσάκια μου!

Σας φιλώ!

Αν θέλετε να δείτε ακόμα περισσότερες ιδέες για ένα πειρατικό πάρτυ με θέμα τον Τζέικ και τους πειρατές της χώρας του Ποτέ, ρίξτε μια ματιά στο σχετικό πίνακά μου στο Pinterest!
                   
                        Follow Katerina’s board Jake and the neverland pirates on Pinterest.

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *