Τώρα που το σχολείο έχει κλείσει , τα απογεύματά μας είναι εντελώς ελεύθερα. Εντάξει, υπάρχουν και οι πιο άσχημες και πιεστικές μέρες, αλλά όταν θέλει κανείς, όλα ξεπερνιούνται, ακόμα και τα πιο δύσκολα. 
Λίγο η ζέστη που ξεκίνησε πια, λίγο τα τζιτζίκια που επιτέλους κούρδισαν τις κιθάρες τους και άρχισαν τραγούδι, λίγο τα νεροπίστολα, τίποτα δεν μας κρατάει στο σπίτι. 
Βεραντάδες, βόλτες, παιδική χαρά, φίλοι και γέλια, όλα είναι τόσο όμορφα το καλοκαίρι! 
Ένα πράγμα μόνο δεν αλλάζει: το ότι όπου κι αν είμαστε πρέπει να έχω προνοήσει να υπάρχει πάντα στην τσάντα μου ένα μικρό κολατσιό και απαραιτήτως μπουκαλάκια με νερό. Έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά όλα αυτά τα χρόνια, γιατί τα περισσότερα παγουράκια είναι μεταλλικά και επομένως βαραίνουν πάρα πολύ και έτσι οι τσάντες των κοριτσιών καταλήγουν τελικά στη δική μου τσάντα. Τα δε πλαστικά, που υποτίθεται ότι δεν βαραίνουν τόσο, δεν τα εμπιστεύομαι, λόγω των υλικών τους. 
Κι όμως βρήκα τη λύση που ήθελα! Τα κλασικά κι αγαπημένα Tupperware φυσικά, με τα οποία μεγαλώσαμε όλοι μας νομίζω και που η ποιότητά τους είναι αξεπέραστη, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Εκτός από τα σκεύη και τα… ταπεράκια που γεμίζουν τα ντουλάπια μου , μου αρέσει πάρα πολύ και η παιδική σειρά που έχει. 
Από αυτή τη σειρά είναι και τα ολόγλυκα παγουράκια, που τα κορίτσια, τα έχουν αγαπήσει, επειδή είναι τόσο πολύχρωμα και έχουν σχήμα με κάποια από τα αγαπημένα τους ζωάκια: το λιονταράκι, το αρκουδάκι και ένα βατραχάκι.  Έχω παρατηρήσει πως όταν κάτι τους αρέσει, περισσότερο αποκτούν την ευθύνη του και έτσι, δεν χρειάζεται να υπενθυμίζω τρεις τέσσερις φορές να γεμίσουν το παγουράκι τους πριν φύγουμε. Μόνες τους τα γεμίζουν με νερό και παγάκια , με τον αγαπημένο τους χυμό ή βυσσινάδα, αλλά πολλές φορές πίνουν από εκεί και το γάλα τους. Κι επειδή θέλουν κάθε πρωί να είναι καθαρά, για να τα γεμίζουν και να τα παίρνουν μαζί τους στο summer camp, έχουν μάθει και τα βάζουν στο πλυντήριο κάθε βράδυ μόνες τους! Μια έγνοια λιγότερη για μένα λοιπόν!
Ένα από τα καλά της Tupperware είναι η εξυπηρέτηση από τις αντιπροσώπους. Είναι σαν να έχεις την προσωπική σου πωλήτρια, αφού μπορείς κάθε φορά να βρεις αυτό που θέλεις, να το βρεις σε προσφορά πολλές φορές μέσα στο χρόνο και φυσικά να έχεις τη δυνατότητα να το αλλάξεις ή να το αντικαταστήσεις αν χαλάσει. Και τώρα με το Facebook αυτό γίνεται ακόμα πιο εύκολο, αφού ενημερωνόμαστε αμέσως για όλες τις προσφορές και τα νέα είδη. 
Επειδή λοιπόν μου αρέσει να μοιράζομαι όλα τα καλά που ανακαλύπτω κι εγώ και επίσης μου αρέσει να σας κάνω δωράκια, ένας τυχερός αναγνώστης θα κερδίσει ένα σετ με τα τρία παγουράκια της φωτογραφίας, το “Σίμπα” , τον “Τέντι” και το “Φρόγκι” σε συνεργασία με την ομάδα της Γαρυφαλιάς “Tupperware Γαρυφαλιά”
Σας φιλώ!

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *