Εδώ και λίγες εβδομάδες σας είχα ανακοινώσει μέσα από την σελίδα στο Facebook και το Instagram για την συμμετοχή μου στην φετινή Χειροτέχνικα, τη μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και DIY! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ανυπομονώ!

Συμμετέχω λοιπόν με δύο σεμινάρια, στα οποία θα έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε μαζί κάποιες από τις κατασκευές που σας έχω δείξει και μέσα από το blog και που σας άρεσαν πολύ. 
Σας περιμένω λοιπόν το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα για να φτιάξουμε napkin rings για το γιορτινό τραπέζι, με πολύ απλά υλικά. Και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 4 το απόγευμα σας περιμένω για να φτιάξουμε ένα χειμωνιάτικο βαζάκι ρεσώ, για να στολίσετε το σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρά σας. 
Η έκθεση της Χειροτέχνικα ξεκινάει την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 5 Νοεμβρίου. Θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, δίπλα στο μετρό Ανθούπολη. 
Μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε, μαζί με το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης στο site της Χειροτέχνικα.
Εγώ θα σας περιμένω με πολλή χαρά, να τα πούμε κι από κοντά! 
Καλή αντάμωση! 
Σας φιλώ!

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *