Για τη Χαρισμάθεια είχαμε ξαναμιλήσει και το καλοκαίρι. Με τη νέα σχολική χρονιά, ξεκινάει ο νέος κύκλος Master Classes της Χαρισμάθειας , για 5η συνεχή χρονιά, για να βοηθήσουν τα χαρισματικά παιδιά, δίνοντάς τους εφόδια και δυνατότητες να εμπλουτίσουν την σχολική ύλη, αλλά και να εμβαθύνουν περαιτέρω στα ενδιαφέροντά τους. Παράλληλα θα λειτουργήσει ο κύκλος συμβουλευτικής γονέων, ώστε ο κάθε γονιός να μάθει πώς μπορεί να σταθεί δίπλα στο χαρισματικό παιδί του και να το καθοδηγήσει όσο πιο σωστά γίνεται.

Τα master classes είναι απαιτητικά μαθήματα εμπλουτισμού της ύλης για παιδιά δημοτικού και
είναι τα μόνα μαθήματα που έχουν αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών με γνωστικό περιεχόμενο. Τα μαθήματα ξεκινάνε στις 22 Οκτωβρίου, γίνονται κάθε Σάββατο και διαρκούν 3 ώρες. Φέτος το αναλυτικό πρόγραμμα εκτείνεται στις ενότητες: Μαθηματικά, Φύση & Άνθρωπος και Ιστορία & Τεχνολογία.
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Το boot camp είναι πρόγραμμα καθοδήγησης για αυτονομία στη μάθηση και απευθύνεται σε παιδιά γυμνασίου – λυκείου. Στο boot camp τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να κάνουν έρευνα και να παράξουν πρωτότυπο υλικό επάνω στα ενδιαφέροντα τους! Τα μαθήματα ξεκινάνε στις 22 Οκτωβρίου, γίνονται κάθε Σάββατο και διαρκούν 1.5 ώρα.
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Κύκλος Συμβουλευτικής γονέων
Χαρισματικό παιδί σημαίνει διαφορετική οπτική, διαφορετική συμπεριφορά, ασύγχρονη ανάπτυξη. Θα νιώσεις πολλές φορές μόνος στην αναζήτηση του σωστού δρόμου για την καθοδήγηση του παιδιού σου και αυτό γιατί οι δρόμοι που χαράχθηκαν από πριν δεν κάνουν για σένα. Μπορούμε να σε βοηθήσουμε να βρεις την πυξίδα σου. 12 ώρες σεμιναρίων με αναλύσεις διαχείρισης πραγματικών καταστάσεων.
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ

Οι αιτήσεις είναι μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου και μπορούν να γίνουν και με ένα email στο gifted@charismatheia.edu.gr

Καλή αρχή σε όλους!
Σας φιλώ!

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *