Κάθε χρόνο όταν φτάνουν οι απόκριες έχουμε την ίδια συζήτηση με τα κορίτσια: τι θα ντυθούν φέτος! Κι ενώ κάθε φορά μελετάνε όλα τα διαφημιστικά που πέφτουν στα χέρια τους (απεχθάνομαι αυτούς τους τύπους έξω από τα σχολεία που μοιράζουν όλα αυτά τα διαφημιστικά, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία) πάντα μα πάντα τελικά βρίσκουμε κάτι τελείως άσχετο. Η αλήθεια είναι πως οι στολές υπάρχουν στη ντουλάπα μας όλη τη χρονιά, απλά οι απόκριες είναι μια ευκαιρία για ανανέωση του… βεστιαρίου! Αλλά οι στολές στα καταστήματα μου φαίνονται τόσο φτηνιάρικες και κακόγουστες, που το ψάχνουμε πάρα πολύ, πριν καταλήξουμε σε κάτι που να ικανοποιεί και τα κορίτσια κι εμένα.

Όταν λοιπόν ήρθε στα χέρια μου το βιβλίο “Ζητείται άλογο για αμαζόνα” από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και διάβασα την υπόθεση, ήμουν σίγουρη ότι η Κωνσταντίνα θα ενθουσιαζόταν. Πράγμα που έγινε!
Της άρεσε πολύ η ιστορία της Δανάης , που ήθελε τόσο πολύ να ντυθεί πριγκίπισσα ,ώστε επιτέλους έπεισε τη μαμά της που δεν συμπαθούσε καθόλου τις πριγκίπισσες! Κι όμως… όταν τελικά πήρε στα χέρια της την πολυπόθητη στολή, αυτή ήταν… αγορίστικη! Κι από πριγκίπισσα γίνεται αμαζόνα και στο σχολικό πάρτι κρύβεται σε μια γωνιά ντροπαλή. Τι θα συμβεί όμως όταν ένα παράξενο άλογο , που φοράει το στέμμα της πολυπόθητης στολής της εμφανίζεται; Και πού θα καταλήξει αυτό το τόσο απρόσμενο πάρτι για την αμαζόνα και το άλογο;

Μια πολύ όμορφη ιστορία, απλή και γεμάτη εικόνες , που συναρπάζει ένα 7χρονο κορίτσι, ακριβώς γιατί μιλάει για όσα της αρέσουν! Με γλώσσα απλή, αλλά ταυτόχρονα γλαφυρή και χωρίς να γίνεται απλοϊκή, η συγγραφέας Λίνα Μουσιώνη δίνει όμορφα μηνύματα μέσα από αυτό το βιβλίο. Η αγωνίστρια μαμά , που ποτέ δεν τα παρατάει, ακόμα και όταν η στολή είναι αγορίστικη, νομίζω ότι είναι ένα πολύ όμορφο παράδειγμα για το μικρό κορίτσι που διαβάζει την ιστορία, αλλά και για τη μαμά, που πολύ πιθανό να ταυτιστεί, όπως εγώ.

Μιας λοιπόν και είμαστε ακόμα στην περίοδο των αποκριών και σίγουρα κι εσείς αναζητάτε ή ήδη βρήκατε την ονειρεμένη στολή του μικρού ή της μικρής σας, ξέρω ότι αυτό το βιβλίο θα σας αρέσει πολύ.

Γι΄αυτό και σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο, που ευχαριστώ πολύ, σας κάνουμε δώρο ένα αντίτυπο του βιβλίου “Ζητείται άλογο για αμαζόνα” της Λίνας Μουσιώνη, σε εικονογράφηση Ναταλίας Καπατσούλια .

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, διαβάστε προσεκτικά τους όρους διαγωνισμού και συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί .

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
1.Οι εκδόσεις Μεταίχμιο προσφέρουν σε έναν αναγνώστη του blog mamagiaspiti.gr  ένα αντίτυπο του βιβλίου:  “Ζητείται άλογο για αμαζόνα” της Λίνας Μουσιώνη.
2.Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από τις 23/2/2017 έως τις 28/2/2017 στις 23:59 μ.μ.
3. Γίνονται δεκτές συμμετοχές μόνο από την Ελλάδα.
4. Για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητη η συμπλήρωση στη φόρμα Google, που ακολουθεί ,  των βημάτων που αναφέρονται δηλαδή:
 α) Συμπλήρωση ονοματεπώνυμου
 β) Συμπλήρωση έγκυρου mail, στο οποίο θα γίνει η ενημέρωση του νικητή .
Συμμετοχές που δεν θα έχουν συμπληρώσει οπωσδήποτε τα δύο πρώτα βήματα του διαγωνισμού ή θα τα έχουν συμπληρώσει ελλιπώς, δεν θα είναι έγκυρες.
5. Δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού στο Facebook, η οποία βρίσκεται εδώ και επισήμανση (tag) ενός φίλου σας.
6. Προαιρετικά Like στη σελίδα  Μαμά για σπίτι  και Εκδόσεις Μεταίχμιο στο Facebook.


7. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής Random.org μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
8. Ο νικητής θα είναι ένας και θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου  “Ζητείται άλογο για αμαζόνα”  .
9. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog mamagiaspiti.gr δεν φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
10. Η παραλαβή των δώρων θα γίνει ως εξής: Ο νικητής που κατοικεί στην Αττική  παραλαμβάνει το αντίτυπό του από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα)
Ο νικητής που κατοικεί στην υπόλοιπη Ελλάδα θα το λάβει ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης. Τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνουν οι εκδόσεις Μεταίχμιο..
11. Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω email. Αν  δεν επικοινωνήσει μέσα σε 3 μέρες, η κλήρωση θα επαναληφθεί .

Καλές Απόκριες !
Καλή επιτυχία!
Σας φιλώ!

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *