Μια κακή συνεννόηση με πελάτη, με “έκλεισε” στο γραφείο και ξέμεινα να περιμένω… Αρχικά παραλίγο να νευριάσω, γιατί ήθελα να πάω να ρίξω μια ματιά σε …διάφορα…, αλλά μετά σκέφτηκα: πάρ’ το αλλιώς! Ευκαιρία να γράψω την ανάρτηση που εδώ και δυο βδομάδες θέλω κι όλο δεν προλαβαίνω!


 Καταρχήν μέρα που είναι , να πω χρόνια πολλά στο Σπύρο και τη Σπυριδούλα και βεβαίως βεβαίως και στο δικό μου Σπύρο! <3 Να σας χαιρόμαστε!


Και περνάμε λοιπόν  στο χριστουγεννιάτικο στολισμό μας! Φέτος να σας πω την αλήθεια, δεν είμαι και πολύ ενεργή γενικά. Οι ελεύθερες ώρες στο σπίτι είναι ελάχιστες και συνήθως τα σαββατοκύριακα πρέπει να χωρέσουν τόσα πολλά, που μένουμε και πίσω. Τέλος πάντων, λίγα πραγματάκια φτιάξαμε κι εμείς, κυρίως τα στολίδια κανέλας , που σας είχα δείξει, το δικό μας ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης (advent calendar)

και κάποια άλλα χειροποίητα στολιδάκια των παιδιών. 


Η διακόσμηση του δέντρου έγινε αποκλειστικά από την μεγάλη μου κόρη, η οποία πραγματικά εκστασιάστηκε με την όλη διαδικασία. Το αποτέλεσμα μου άρεσε πάρα πολύ και πρέπει να σας πω, ότι ένιωσα πολύ όμορφα, γιατί την εμπιστεύτηκα και εκείνη δικαίωσε την εμπιστοσύνη μου! Πολύ κουκουβά έπεσε όμως και πολυλογώ! 


Στο μεταξύ τρέχουν και διάφορες δράσεις, στις οποίες ελπίζω να προλάβω τη συμμετοχή, όπως είναι η ανταλλαγή χριστουγεννιάτικων καρτών που οργάνωσε η Ασπασία από το My Lovable Baby Girls. Είναι κι όλα αυτά τα δωράκια για δασκάλες, φίλες , συγγενείς που πρέπει να τελειώσουν. Είμαι κι εγώ που δεν έχω καθόλου ενέργεια. Για να δούμε…


Μέχρι την επόμενη χριστουγεννιάτικη ανάρτηση…
Σας φιλώ!!

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *