Μεγάλο χρονικό διάστημα έχει μεσολαβήσει από την προηγούμενη φορά που έγραψα εδώ… Και η αλήθεια είναι πως μου έχει λείψει αυτή η συνήθεια. Μα έχω διαπιστώσει πως όσο μεγαλώνω τόσο μεγαλώνουν και οι υποχρεώσεις. Ο ελεύθερος χρόνος είναι λίγος και συχνά πρέπει να αποφασίσω σε τι θα τον αφιερώσω.

Κι όμως έρχεται στιγμή που η ανάγκη να γράψω είναι πολύ μεγάλη. Γιατί για μένα είναι πια μια ανάγκη κι αυτή. Πολλά είχα κατά νου για την χρονιά αυτή. Μα ακόμα περισσότερα συνέβησαν, που ήταν εντελώς αναπάντεχα και απρόβλεπτα. Κάποια όμορφα, κάποια δύσκολα. Σε όλα όμως είδα πραγματικά το χέρι του Θεού. Είμαστε ήδη στα μισά της χρονιάς και προχωράμε με αισιοδοξία.

Η αλήθεια είναι πως τους τελευταίους μήνες η Μαμά για σπίτι βγήκε αρκετά έξω. Τόσο στην Αθήνα, όσο και στην όμορφη Θεσσαλονίκη μας στην Διεθνή Έκθεση Βιβλίου τον Μάιο και στο Φεστιβάλ Βιβλίου πριν λίγες μέρες ήταν μεγάλη η χαρά μου που γνώρισα τα πρόσωπα πίσω από τους λογαριασμούς. Ευελπιστώ πως στο επόμενο διάστημα θα έχουμε κι άλλες ακόμα τέτοιες ευκαιρίες!

Ένα από τα πολλά όμορφα που έζησα το προηγούμενο διάστημα ήταν μια συζήτηση που είχα με την αγαπημένη δημοσιογράφο και ραδιοφωνική παραγωγό Σοφία Χατζή. Στην νέα διαδικτυακή εκπομπή “Αποτυπώματα” την οποία παρουσιάζει η Σοφία Χατζή σε συνεργασία με τις εκδόσεις Σταμούλη και τις εκδόσεις Άθως βρέθηκα κι εγώ προσκεκλημένη.

Με την Σοφία Χατζή έχουμε βρεθεί και στο παρελθόν ραδιοφωνικά και είναι για μένα πάντοτε μια απόλαυση η συζήτηση μαζί της. Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για το μπλογκάκι μου και για όλη αυτή την παρέα, που τόσα χρόνια εσείς κι εγώ έχουμε φτιάξει.

Αν θέλετε να γνωρίσετε λίγο καλύτερα την Κατερίνα πίσω από την Μαμά για σπίτι, δείτε την συνέντευξη με την Σοφία Χατζή.

Κι αν θέλετε να μάθετε περισσότερα γιατί χάθηκα από εδώ τόσο καιρό, γραφτείτε στο newsletter!

Σας φιλώ!

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *