Καλό μήνα! Το καλοκαιράκι είναι επισήμως εδώ!

Το κινητό μου είναι η προέκταση του χεριού μου. Καλώς ή κακώς δεν ξέρω, αλλά έτσι είναι. Το κάθετι που μου τραβάει την προσοχή, που με κάνει να γελάω, στιγμές ή πρόσωπα που θέλω να αποτυπώσω, τα απαθανατίζει η (ταλαιπωρημένη ομολογουμένως) κάμερα του κινητού μου. Και η μνήμη γεμίζει φωτογραφίες και άλμπουμ, για να τα χρησιμοποιήσω κάποια στιγμή. Αυτή η στιγμή δεν έρχεται πάντα κι ευτυχώς που υπάρχει και το instagram, που είναι γρήγορο, άμεσο και χωρίς πολλές διαδικασίες.

Όμως από καιρό θέλω να ανεβάζω λίγες στιγμές από τον κάθε μήνα, για να τα έχω μαζεμένα, σαν ημερολόγιο, εμπνευσμένη από τη Ζωή και τη στήλη του blog της “Οι μέρες μας μέσα από το κινητό μου”, αλλά και τη Γιάννα, που εδώ και καιρό συμμετέχει στο Φωτογράφισέ το και κάθε μήνα ανεβάζει συγκεντρωμένες όλες τις φωτογραφίες του μήνα.

Έτσι κι εγώ στο τέλος κάθε μήνα θα ανεβάζω τις στιγμές του που ξεχώρισα ή που θέλω να θυμάμαι.

Ο Μάιος μου φάνηκε πολύ μεγάλος κι όσο χάνομαι μέσα στις φωτογραφίες του, μου φαίνεται ότι έχει κρατήσει πάρα πολύ καιρό… Πάμε να δούμε! 

 Η Πρωτομαγιά μας βρήκε σπίτι, αλλά αυτό δεν μας εμπόδισε να φτιάξουμε το στεφάνι μας και να περάσουμε πολύ όμορφα!

“Μαμά έτσι, με το φόρεμά μου απλωμένο να με τραβήξεις μια φωτογραφία!” , είπε το 6χρονο Ευαγγελάκι, κι η μαμά φυσικά υπάκουσε!

 8 Μαΐου 2017, a day to remember στο Μαράσλειο Δημοτικό σχολείο, καλεσμένη για να φτιάξουμε με τα παιδιά πεντανόστιμες μπουκίτσες ενέργειας , για το γλυκοπαζάρι που διοργάνωσαν με τη δασκάλα τους, για καλό σκοπό! (Χρωστάω και ξεχωριστή ανάρτηση!)

 Φέτος η γιορτή της μητέρας για μένα κράτησε πολλές μέρες! Φρόντισαν γι’ αυτό τα κομμωτήρια IOANNIS HAIR & BEUTY TEAM, με μια έξτρα περιποίηση που μας πρόσφεραν και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό! Σε ένα ξεχωριστό event, που μας περιποιήθηκαν και μας φρόντισαν, ώστε να νιώσουμε αυτή την χαλάρωση που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη!

Και ναι επισήμως είμαι κι εγώ μια Nesbomaniac, αφού δεν μπορούσα να ξεκολλήσω από αυτό το συγκλονιστικό βιβλίο… Προσοχή, αν έχετε δουλειές, εξετάσεις, deadlines και τα τοιαύτα, απλά μην το ξεκινήσετε, γιατί όλα θα πάνε πίσω! Τρου στόρυ!

Όταν η ζωή σου δίνει καθρέφτες ασανσέρ, βγάζε καμιά σέλφι! Ιδίως αν ξεκινάς για βόλτα με τη φίλη σου!

Μπελάδες ακόμα και στην Πολυχρωμία, δεν ξέρω τι γίνεται σ’ αυτόν τον κόσμο! Η υπέροχη , πολύχρωμη και χαρούμενη καλοκαιρινή γιορτή για τα δικαιώματα του παιδιού, που συμμετείχε το Κωνσταντινάκι μου και μας χάρισε όμορφες και συγκινητικές στιγμές!
Από τις αγαπημένες φωτογραφίες, μιας αγαπημένης μέρας… Μουσείο Ακρόπολης και πικ νικ στου Φιλοπάππου για τη γιορτή της Κωνσταντίνας! 
Όσα τσαλίμια κι αν κάνει ο καιρός, όση συννεφιά κι αν έρθει, το καλοκαιράκι είναι εδώ και τα χρώματα ακόμα και μέσα από τη βροχή το μαρτυρούν!

Μαμά, μη χάνεις ποτέ την ευκαιρία για ένα facepainting, όταν σου προσφέρεται! ?

Καλό Ιούνιο να έχουμε!
Σας φιλώ! 

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *