Φίλες μου αγαπημένες, επανέρχομαι σήμερα με ένα θέμα που μας ενδιαφέρει όλες. Αυτό το λέω με σιγουριά , γιατί πείτε μου ποια γυναίκα δεν έχει στη συλλογή της δυο, τρία ή και περισσότερα κραγιόν;! Αγαπημένο θέμα λοιπόν.

Υπάρχουν πολλών ειδών κραγιόν για να καλύψουν τις ανάγκες που πραγματικά έχει η καθεμιά μας. Υπάρχουν λοιπόν τα ματ, τα οποία έχουν μακρά διάρκεια και για το λόγο αυτό είναι και πιο στεγνά, τα ενυδατικά, που γυαλίζουν ελαφρώς και διαρκούν λιγότερο και τέλος τα λιπ γκλος, που προσφέρουν έντονη λάμψη στα χείλη.

Η επιλογή του κραγιόν εξαρτάται από τα χρώματά μας. Από το χρώμα της επιδερμίδας μας, και των μαλλιών μας, αλλά και από τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και κυρίως των χειλιών μας. Στην επιλογή που θα κάνουμε, πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και τις σκιές που θα χρησιμοποιήσουμε, αλλά και γενικότερα όλο το μακιγιάζ που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε.

Συνοψίζοντας θα σας δώσω ορισμένα tips:

  • Αν τα χείλη σας είναι αφυδατωμένα, επιλέξτε ένα ενυδατικό κραγιόν.
  • Αν θέλετε κάτι πολύ σταθερό, τότε σίγουρα ψάχνετε για ματ κραγιόν.
  • Για να γυαλίσουν τα χείλη σας πολύ, με μια αίσθηση φρεσκάδας, επιλέξτε λιπ γκλος. Φοριέται είτε μόνο του είτε πάνω από το κραγιόν.
  • Μικρά χείλη θέλουν ανοιχτά χρώματα. Τα σκούρα χρώματα θα τα κάνουν να φαίνονται ακόμα πιο μικρά.
  • Μεγάλα χείλη θέλουν πιο έντονα χρώματα, αλλά προσέξτε να μην το παρακάνετε! Αποφύγετε το λιπ γκλος, γιατί θα κάνει τα χείλη σας υπερβολικά.
  • Χρησιμοποιείτε πάντα μολύβι χειλιών. Όχι μόνο για να διορθώσετε τυχόν ατέλειες στο περίγραμμά τους, αλλά και για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το κραγιόν. 

Όσον αφορά τα χρώματα, φοριούνται πολύ κάθε χρόνο το κόκκινο, το καφέ και το σάπιο μήλο, που είναι διαχρονικές αξίες. Για τις πιο τολμηρές μωβ, πολύ σκούρο καφέ, αλλά και μπορντώ, που αγαπώ πολύ.

Αυτά για την ώρα και μην ξεχνάτε, με ή χωρίς κραγιόν είμαστε όλες μοναδικές, γιατί η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας!

Σας φιλώ,
Ελλάς

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *