Όμορφα μου κορίτσια σας χαιρετώ. Η αλήθεια είναι οτι έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε……τώρα όμως είμαστε πάλι μαζί.
Αυτή τη φορά θα σας πω μερικά tips ομορφιάς, που πιθανόν να τα είχατε και εσείς απορίες, όπως οι φίλες μου, που συχνά με ρωτούν διάφορα.

TIPS ΟΜΟΡΦΙΑΣ

1. Πάντα χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα πινέλα και σφουγγαράκια για να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ. Μπορεί αυτό να σας δυσκολεύει και να προτιμάτε να απλώνετε το make up ή τις σκιές με τα δάχτυλα αλλά πιστέψτε με όταν το συνηθίσετε δεν θα υπάρχει άλλος καλύτερος τρόπος. Άλλωστε όταν  χρησιμοποιούμε τα χέρια μας καταναλώνουμε πιο πολύ προϊόν  αλλά και δεν απλώνεται σωστά.
2. Πολλές γυναίκες συχνά λένε “δεν χρησιμοποιώ περίγραμμα χειλιών”. Λάθος φίλες μου……Το περίγραμμα έχει την ιδιότητα να δίνει ωραίο σχήμα στα χείλη, να διορθώνει  τυχόν ατέλειες αλλά και να συγκρατεί το κραγιόν περισσότερη ώρα πάνω μας.
3. Η λεπτή γραμμή του eyeliner είναι πάντα πιο καλαίσθητη. Αν δυσκολεύεστε, τραβήξτε μια λεπτή γραμμή με μολύβι και από πάνω περάστε το eyeliner. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι εκεί που τελειώνει το μάτι μας τραβάμε τη γραμμή λίγο προς τα πάνω, αυτό βοηθάει να φαίνεται πιο μεγάλο και ανοιχτό.
4. Να θυμάστε ότι με το μακιγιάζ δε θέλουμε να κάνουμε υπερβολές, αλλά να τονίσουμε τα ωραία χαρακτηριστικά που ΟΛΕΣ έχουμε. Κάνοντας κακή χρήση , ακόμα και του πιο καλού προϊόντος ,έχουμε αρνητικά αποτελέσματα.
5. Να θυμάστε επίσης να χαμογελάτε, γιατί αυτό είναι που σας κάνει να είστε απλά υπέροχες και μοναδικές.

       Σας φιλώ

                                              Ελλάς   

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *