Αγαπημένες μου κυρίες 

Σήμερα σκέφτηκα να μιλήσουμε για ένα ,απλό ,καθημερινό, εύκολο αλλά κυρίως γρήγορο μακιγιάζ που μπορούμε όλες να πραγματοποιήσουμε στο σπίτι μας και φυσικά μόνες μας.
Ξέρω, ξέρω λίγο πολύ όλες το πρωί βαριόμαστε,δεν προλαβαίνουμε,τρέχουμε να φτιάξουμε πρωινά, να ετοιμάσουμε τα παιδιά για το σχολείο και μένουν μόλις δέκα λεπτά για μας.
Τι να προλάβουμε….και όμως είναι πολλά.Χρειαζόμαστε μόλις πέντε.
Ας μην χάνουμε χρόνο λοιπόν. Πάντα σε καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα απλώνουμε μια βάση. Εγώ χρησιμοποιώ πούδρα και μέικαπ μαζί 2 σε 1 .Είναι γρήγορο και καλυπτικό, χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα δίνοντας της ένα ματ αποτέλεσμα.Συνεχίζω με το κονσίλερ στην περιοχή των μαύρων κύκλων.Το κονσίλερ καλύπτει τους κύκλους και δείχνει τα μάτια πιο ξεκούραστα.

Λίγο ρουζ στα ζυγωματικά και με ένα μολύβι σχεδιάζω το περίγραμμα των χειλιών. Γεμίζω τα χείλη με ένα ροζ-καφέ κραγιόν που τα τονίζει φυσικά και μπορούμε να το φοράμε από το πρωί έως το βράδυ.
Τονίζω τις βλεφαρίδες με μια μαύρη μάσκαρα και πάντα γεμίζω τα κενά των φρυδιών για να τα τονίσω φυσικά αφού έχουμε πει πολλές φορές ότι είναι το περίγραμμα των ματιών μας.
Τέλος βάζουμε το ωραίο μας χαμόγελο για ν’ αντιμετωπίσουμε την ημέρα που σαν δώρο μας χαρίζεται όσο δύσκολη και αν είναι.
                                                                                        
  Σας φιλώ,
   Ελλάς!

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *