Ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου, που η προσμονή της μεγάλης γιορτής τα κάνει όλα να φαίνονται λίγο πιο φωτεινά, λίγο πιο χαρούμενα , λίγο πιο αισιόδοξα, έχει φτάσει εδώ και μέρες! Εδώ στο σπίτι της Μαμάς, οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει σιγά σιγά, αλλά με σίγουρα βήματα.

Δεν ξέρω τι αντοχές θα έχω να κάνω πολλά πράγματα φέτος, γιατί λίγο η δουλειά, λίγο οι παρουσιάσεις του βιβλίου που φέτος είναι πάρα πολλές, λίγο οι καθημερινές υποχρεώσεις, δεν μου έχουν αφήσει και πολύ κουράγιο. Όμως όταν έχεις παιδιά, ακόμα κι όταν νομίζεις ότι δεν μπορείς να κουνήσεις δάχτυλο, τελικά σε παρασέρνουν και όλο κάτι κάνεις. 
Όπως έγινε με το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης, που για διάφορους λόγους δεν είχα σκοπό να φτιάξω. Η βασική μου αντίρρηση ήταν τα γλυκάκια και τα δώρα, που έτσι κι αλλιώς είμαστε γεμάτοι από όλα δόξα τω Θεώ και κάθε επιπλέον προσθήκη είναι περιττή (και ενοχλητική θα έλεγα). Όμως η επιμονή των κοριτσιών, κέρδισε τελικά και αποφάσισα να υποκύψω, φτιάχνοντας όμως ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης μόνο με δραστηριότητες. Είναι πραγματικά της τελευταίας στιγμής και πάρα πολύ απλό, αλλά τα κορίτσια ξετρελάθηκαν όταν το είδαν κι αυτό μου αρκεί! Το έκανα σε σχήμα δέντρου και στη βάση του έβαλα και την Φάτνη από το βιβλίο μου, δίνοντας της έτσι ακόμα μια χρήση! Τελικά αυτό το βιβλίο, ιδέες να έχεις και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με άπειρους τρόπους!
Στη σελίδα μας στο Facebook, αλλά και στο λογαριασμό στο Instagram θα κάνουμε και διαδικτυακή αντίστροφη μέτρηση, κάθε μέρα με μια γιορτινή ανάρτηση από το αρχείο της Μαμάς, αλλά και με νέες αναρτήσεις. Γι΄αυτό ακολουθήστε με κι εκεί, ώστε να παίρνετε ιδέες κάθε μέρα!

Αν στο μεταξύ θέλετε να περιηγηθείτε στις παλιότερες χριστουγεννιάτικες αναρτήσεις , μπορείτε να τις βρείτε ανά κατηγορία: σκέψεις, στιγμές, κατασκευές, λιχουδιές, βιβλία, όσο θα ανανεώνονται διαρκώς!

Να έχουμε έναν όμορφο και γεμάτο υπέροχες στιγμές Δεκέμβριο λοιπόν εύχομαι!

Σας φιλώ!

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *