Σήμερα θα μιλήσουμε για χαμόγελα. Αυτά τα ωραία λαμπερά χαμόγελα, που φωτίζουν το πρόσωπο και το ομορφαίνουν. Και τι πιο ωραίο στο χαμόγελο μας, από τα καθαρά και υγιή δόντια; Εκτός λοιπόν από χαμόγελα, σήμερα θα μιλήσουμε και για τα δόντια μας και τη στοματική υγιεινή μας γενικότερα και για τρόπους να τα περιποιούμαστε ακόμα καλύτερα.
Η στοματική υγεία μπορεί να διαταραχθεί από πολλούς παράγοντες, όμως ο κυριότερος είναι ο ελλιπής και ο μη τακτικός καθαρισμός των δοντιών.

Το ξέρατε ότι το διαρκές τσιμπολόγημα φαγητού μέσα στη μέρα, εκτός από σύμμαχος περιττών θερμίδων, είναι ο μεγαλύτερος εχθρός για τη στοματική υγιεινή; Κι αυτό γιατί σχεδόν όλες οι τροφές περιέχουν ζάχαρη και οξέα που δεν απομακρύνονται έγκαιρα με σωστό καθαρισμό.
Έτσι, ο καθημερινός τακτικός καθαρισμός των δοντιών είναι απαραίτητος για την απομάκρυνση των υπολειμμάτων των τροφών που προσβάλλουν τη στοματική μας υγεία και δημιουργούν οδοντικά προβλήματα.

 Η μικροβιακή πλάκα, η πέτρα. η  τερηδόνα, η αλλαγή απόχρωσης (κιτρίνισμα), η ευαισθησία είναι οι πιο συνηθισμένες παθήσεις των δοντιών, ενώ η ουλίτιδα και η  περιοδοντίτιδα προσβάλουν τα ούλα και μας προκαλούν πόνο και ενόχληση.
Είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιούμε προϊόντα τα οποία θα μας εξασφαλίσουν σωστή περιποίηση του στόματος και των δοντιών μας, ανάλογα με το τι χρειαζόμαστε κάθε φορά: προστασία, ανακούφιση ή λαμπερό χαμόγελο. Και φυσικά η Frezyderm φροντίζει για κάθε περίσταση και μας προσφέρει ό,τι χρειαζόμαστε κάθε φορά.

Ακόμα και για την περιόδο της εγκυμοσύνης , που ο οργανισμός ταράζεται γενικά και ειδικά είναι πολύ συνηθισμένη η ευαισθησία των δοντιών και των ούλων υπάρχει ειδικά σχεδιασμένη οδοντόπαστα για την καθημερινή στοματική φροντίδα κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό. Η συνεργική δράση ειδικά επιλεγμένων δραστικών συστατικών τα βοηθά να αντιμετωπίζουν συνολικά τα προβλήματα της στοματικής κοιλότητας που προκαλούνται από τις ορμονικές αλλαγές κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό.  Εμπλουτίζει τη στοματική κοιλότητα με ασβέστιο
και φωσφορικά ιόντα.  Επιταχύνει την ομαλή επισμάλτωση, αντιμετωπίζει την αιμορραγία των ούλων, καταπολεμά τη μικροβιακή πλάκα, αποτρέπει τη δημιουργία μεμβράνης μικροβίων, αντιμετωπίζει την ξηροστομία, ενώ προστατεύει από την τερηδόνα.
Και επειδή τίποτα δεν είναι καλύτερο από την ολοκληρωμένη περιποίηση και προστασία μας, η Frezyderm καινοτομεί για ακόμα μια φορά, φέρνοντας τα συμπληρώματα διατροφής FREZYDERM PRODILAC ORAL που ενισχύουν τη στοματική υγεία και ολοκληρώνουν τη σωστή καθημερινή στοματική υγιεινή.

 Με βασικό συστατικό το  Lactobacillus salivarius Oral S1 προβιοτικό στέλεχος για την εξυγίανση της φυσιολογικής χλωρίδας του στόματος, που έχει αποδειχθεί ότι:
• αναστέλλει την ανάπτυξη των παθογόνων μικροοργανισμών που συνδέονται με
την οδοντική τερηδόνα, ουλίτιδα και περιοδοντίτιδα
• μειώνει τη φλεγμονή
• επαναφέρει τη φυσιολογική μικροβιακή χλωρίδα του στόματος
H βιταμίνη D3 μειώνει τον κίνδυνο τερηδόνας, μειώνει τη φλεγμονή των ούλων επί ουλίτιδας, συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής οδοντοστοιχίας ενώ ο φυτικός παράγοντας κόμμι χαρουπιού βοηθά τα προβιοτικά να παραμένουν στο στόμα περισσότερο χρόνο.΄
Πλέον λοιπόν έχουμε στη διάθεσή μας όλα τα προϊόντα για την προστασία και την περιποίηση των δοντιών και της στοματικής υγιεινής μας, για κάθε περίσταση.
Ας μην αμελούμε λοιπόν το χαμόγελό μας και ας προσπαθήσουμε κάθε μέρα να κάνουμε τη σωστή περιποίηση που αξίζουμε!
Σας φιλώ!

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *