Ο κόσμος των παιδιών είναι στ’ αλήθεια ένα παραμύθι. Τα πιο απλά για εμάς πράγματα, στο δικό τους μυαλουδάκι παίρνουν άλλες διαστάσεις και με τη φαντασία τους, φτιάχνουν νεράιδες και κακές μάγισσες, δράκους και γενναίους πολεμιστές. Εκεί που εμείς μπορεί να βλέπουμε ένα λούτρινο κουκλάκι, αλλά για το μικρό μας, μπορεί να είναι ένα άγριο θηρίο ή ο καλύτερός του φίλος! Δεν ξέρω για εσάς, αλλά προσωπικά λατρεύω αυτή την παιδική τους φαντασία.

Η Ντόρι λοιπόν έχει έναν τέτοιο, ολόδικό της φανταστικό κόσμο! Όλα γίνονται εκεί και όλα μεταμορφώνονται, μόλις τα βλέπει η Ντόρι ή τα πιάνει στα χέρια της. Τα μεγαλύτερα αδέρφια της, η Βάιολετ και ο Λουκ θεωρούν ότι είναι μωρό και δεν θέλουν να την παίζουν. Κι όμως η αξιαγάπητη ζουζούνα με την απέραντη φαντασία, θα τα καταφέρει να τα βγάλει πέρα με όλες τις προκλήσεις… είτε είναι αληθινές είτε λίγο… φανταστικές!

Ένα ακόμα πολύ όμορφο βιβλίο, που θα το αγαπήσουν τα παιδιά σας, αλλά κι εσείς! Αν θέλετε να το προσθέσετε στα καλοκαιρινά αναγνώσματα των διακοπών, που ξεκινούν σε λίγες μέρες, βρείτε το σε όλα τα βιβλιοπωλεία ή στο site των εκδόσεων Μεταίχμιο, από τις οποίες και κυκλοφορεί.

Σας φιλώ!

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *