Αυτές οι μέρες είναι αφιερωμένες στο βιβλίο μου… Παρουσιάσεις, συνεντεύξεις, αναρτήσεις, οργάνωση εκδηλώσεων, πόσα πράγματα… Και πόση συγκίνηση, πόση χαρά, πόσα συναισθήματα… Δεν είμαι συνηθισμένη σε κάτι τέτοιο και η αλήθεια είναι ότι νιώθω αρκετά αμήχανα.
Ευχαριστώ όλους τους φίλους, παλιούς και νέους , κοντινούς και πιο μακρινούς για τις ευχές, τη στήριξη, την παρουσία, τα μηνύματα. 
Την Κυριακή 11/12 έγινε η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου, στο Χ.Ι. Παντοκράτωρ, στο Παλαιό Φάληρο. Το άγχος που είχα , μπορεί κανείς να το φανταστεί… Όμως και τη χαρά, την ανυπομονησία, σαν μικρό παιδάκι έκανα! 
Όταν άρχισαν να έρχονται αγαπημένα πρόσωπα, μαζί με τα παιδάκια τους, ένιωσα πραγματικά πολύ ευτυχισμένη! 
Μαζί με τον κ.Σπύρο Γούση, τον εξαιρετικό εικονογράφο του βιβλίου, βοηθήσαμε τα παιδιά και όλοι μαζί φτιάξαμε τη Φάτνη. Ίσως η πιο πολυπληθής Φάτνη των εποχών, με το πιο πολύ γκλίτερ που έχει χρησιμοποιηθεί, τον πιο ευφάνταστο στολισμό, αλλά και τα πιο όμορφα παιδικά χαμόγελα να την πλαισιώνουν. Υπέροχες στιγμές…
Την ίδια ώρα βέβαια γινόταν και η παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Κασαμπαλάκου “Ο Αυγερινός – μια ιστορία για τον αυτισμό και την αγάπη”, με όλες τις όμορφες ομιλίες , παρουσιάσεις και μουσικές που η Μαρία και η ομάδα της είχαν ετοιμάσει. 
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου  τους φίλους που ήρθατε τη μέρα εκείνη και με τιμήσατε με την παρουσία σας. Είναι πολύ όμορφο τις χαρούμενες στιγμές σου να τις μοιράζεσαι , γιατί η χαρά μεγαλώνει και διαρκεί και γεμίζει την καρδιά… 
Ευχαριστώ και πάλι τις εκδόσεις Σταμούλη – Άθως παιδικά για όλη τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη. 

Αν θέλετε να προμηθευτείτε το βιβλίο, μπορείτε να το βρείτε στα βιβλιοπωλεία και στο ηλεκτρονικό κατάστημα των εκδόσεων Σταμούλης. Εύχομαι να το χαρείτε μαζί με τα παιδάκια σας!
Σε λίγες μέρες θα μοιραστώ και την δεύτερη παρουσίαση που έγινε το Σάββατο 17/12 και ήταν από τις ωραιότερες μέρες της ζωής μου.
Σας φιλώ!

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *