Την περίοδο πριν τα Χριστούγεννα νηστεύουμε, όσο μπορούμε τουλάχιστον. Όμως αυτό δεν μας εμποδίζει να ετοιμάζουμε λιχουδιές νηστίσιμες μεν, πεντανόστιμες δε! Σήμερα θα σας δώσω την αγαπημένη μας συνταγή για μπισκότα με κανέλα και γαρύφαλο, που την κάνω βέβαια όλο το χρόνο, αλλά αυτή την περίοδο στολίζεται χριστουγεννιάτικα και μοσχομυρίζει όλο το σπίτι.
Τη συνταγή σας την έχω ξαναδώσει, με μια μικρή παραλλαγή, αφού τότε την είχα ετοιμάσει για κέρασμα ανοιξιάτικο της γιορτής της μικρής μου και είχα βάλει μέσα και χρωματιστή τρούφα.
Πάμε όμως να την ξαναδούμε αυτούσια αυτήν την φορά!
ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι νερού λάδι (μην το γεμίσετε ως επάνω, αφήστε 1 περίπου δάχτυλο)
1 ποτήρι νερού ζάχαρη
7 κουτ. σούπας νερό στο οποίο έχουμε βράσει κανελλογαρύφαλα
7 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
1 κουτ. γλυκού σόδα
1 1/2 κουτ. γλυκού baking powder
4 1/2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις (περίπου)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ