Ο Αύγουστος ονομάζεται και μήνας της Παναγιάς. Αφιερωμένος στην Κοιμηση της Παναγίας μας και στην συνείδησή μας άμεσα συνδεδεμένος με τις Παρακλήσεις και τα πανηγυράκια.

Πόσο καλά όμως γνωρίζουμε την Παναγία μας; Τι γράφει για Εκείνην η Αγία Γραφή και οι Πατέρες της εκκλησίας; Ποιες ιστορίες κρύβονται πίσω από διαφορα προσωνύμια της Παναγίας μας ,που συναντούμε σε καθε γωνία της πατρίδας μας;

Ημερολόγιο Δεκαπενταύγουστος

Αυτά και πολλά ακόμα θα βρείτε στο νέο ebook που ετοίμασα για τους αναγνώστες της Μαμάς για σπίτι. Ένα καθημερινό αναγνώσμα για 15 ημέρες, λίγα λόγια εμβάθυνσης, καθημερινή προσευχή και μερικές σελίδες για προσωπικό ημερολόγιο, να καταγράφετε όποια σκέψη ή προβληματισμό είχατε.

Το περιεχόμενο του ebook απευθύνεται σε ενήλικες αυτή την φορά.

Το ebook είναι σε εκτυπώσιμη μορφή, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ηλεκτρονικά, χωρίς εκτύπωση.

Αυτή την φορά έχω την μεγάλη χαρά το ebook να είναι ευγενική χορηγία των εκδόσεων Σταμούλης και Άθως .
Τους ευχαριστώ από καρδιάς για την όμορφη συνεργασία και την εμπιστοσύνη τους! Μέσα στο ebook θα βρείτε αποκλειστικά αποσπάσματα και συνταγές από βιβλία των εκδόσεων.

Το ebook θα είναι διαθέσιμο από τις 17/7 το βράδυ στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του blog, η οποία είναι προσβάσιμη στους συνδρομητές του newsletter της Μαμάς για σπίτι. Για να γραφτείτε και να έχετε πρόσβαση στο νέο, αλλά και στα παλιότερα δωρεάν ebooks που υπάρχουν εκεί, πατήστε εδώ και συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα έρθουν στο email σας.

Έτσι θα έχετε πολλές μέρες στη διάθεσή σας να το κατεβάσετε, να το εκτυπώσετε και να πείτε γι αυτό και στους φίλους σας.

Εύχομαι να ωφεληθείτε κι εσείς πολύ, όπως κι εγώ καθώς το ετοίμαζα.

Η Παναγία μας βοήθεια όλων μας !

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *